MåneMandala

Din helt egen cykluskalender

Har du nogensinde observeret og nedskrevet din fysiske og emotionelle tilstand gennem hele din cyklus for at se, hvordan du ændrer dig i takt med, at dine – og månens – faser skifter?

Dette har du muligheden for nu, for jeg har tegnet denne månemandala (cykluskalender) til dig.
En helt gratis gave fra mig til dig.

En cykluskalender er et nemt og overskueligt redskab, der kan fortælle dig en masse
om dig selv, som du måske aldrig før har været bevidst om.

Kunne du tænke dig at:

  • Leve i større synkronitet med din cyklus
  • Blive mere fortrolig med din krops visdom
  • Øge forståelsen for din feminine natur
  • Se din personlighed fra en ny vinkel
  • Føle dig mere hjemme i din krop
  • Opnå større indsigt i din fertlitet og seksualitet
  • Nære dig selv og ”lade op” regelmæssigt
  • Skabe balance mellem dit indre og ydre liv, så du ikke ”brænder ud”
  • Optimere planlægningen af dine gøremål og aktiviteter
  • Få lettere ved at kreere og nå dine mål

Så er denne cykluskalender klart noget for dig!

Inden du begynder at kortlægge din cyklus, vil jeg anbefale dig, at du downloader og læser det – gratis første kapitel af min bog ”Jordens Kvinder”, som du automatisk modtager, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Dette kapitel giver dig en rigtig god forståelse af din cyklus og af de forskellige faser, du bevæger dig gennem hver eneste måned. Med denne indsigt vil du få langt mere ud af at kortlægge din cyklus, og du vil kunne bruge det fine redskab, som din cykluskalender er, langt mere konstruktivt.

Brugen af din månemandala giver dig mulighed for at leve i større synkronitet med naturen og dine omgivelser.

Den giver dig bevidstheden tilbage om, at du er forbundet med et tidsløst, universelt mønster, som ligger gemt dybt inde i dig og alle dine medsøstre.

Hvorfor føre cykluskalender?

Når du kortlægger din cyklus, tager du på en rejse ind i dig selv, som bringer dig en ny og mere klar forståelse for din personlighed og din adfærd.

Efter blot tre måneder vil du begynde at se mønstre, som du sansynligvis aldrig før har tænkt over. Du vil se en sammenhæng mellem din cyklus og dine følelser, kropslige symptomer og ind- og udadvendthed, og du vil bedre kunne forstå – og imødekomme – dine forskellige niveauer af kreativitet, produktivitet, træthed og uoplagthed.

At føre cykluskalender hjælper dig med at balancere dit indre og ydre liv. Det gør dig i stand til at lægge sociale aktiviteter og krævende opgaver i de perioder, hvor du har den nødvendige energi og styrke til rådighed, samt sørge for tomrum

i kalenderen på de dage, hvor du har brug for at ”lade op” og nære dig selv.

Når du lever på denne måde, gør du livet meget lettere for dig selv, og du får desuden nemmere ved både at kreere og opnå dine mål – uden at ”brænde ud” undervejs.

Cykluskortlægning gør dig mere fortrolig med din krops signaler og feminine natur – herunder også din fertilitet og seksualitet, og det kan være en vidunderlig selvopdagelses-proces at lære sine egne naturlige rytmer at kende. Måske vil du for første gang i dit liv mærke, hvad det vil sige at acceptere din krop fuldt ud og sætte pris på dens visdom. 

Sådan gør du

BM0136_Goddess-8728-opt2