BM0136_Goddess-7148
Magical Flower Foot Bath – fra bogen “Jordens Kvinder”
11. marts 2016
BM0136_Goddess-8472
Din kraftfulde cyklus.
17. marts 2016
Vis alle

Chokoladeopskrift fra bogen “Jordens Kvinder”

BM0136_Goddess-7761

Kapitel 8 i min nye bog “Jordens Kvinder” (som udkommer i foråret 2016) handler om kost, følelser og hormoner, og det indeholder bl.a.:

  • En række gode, basale kostråd for dig som kvinde, så du lærer, hvad der er hensigtsmæssigt for dig at spise samt, hvad der ikke er.
  • Viden om, hvordan du kan inkorporere din cykliske væren i dit køkken og den daglige husholdning/madlavning, så alting bliver lettere for dig.
  • Masser af opskrifter til både din hverdag og din “månetid”, hvoraf flere støtter op om kvindelige ubalancer og symptomer som kramper, migræne, infertilitet, hedeture, m.m.
  • “Månekvindens Skønhedsritualer”. En sektion med de lækreste spa-opskrifter, som du selv kan lave der hjemme – af rene, spiselige og ja, ganske uimodståelige ingredienser.

 

Mens vi venter på bogen, er her en lille “forsmag” – nemlig opskriften på en chokolade, du sent vil glemme smagen af. Den er let at lave, og du kan desuden nyde den med rigtig god samvittighed.

Kali´s Karamel Chokolade

Den frygtløse hindugudinde Kali ses som opretholder af verdensordenen, og hun er tidens og transformationens Gudinde. Hendes krop symboliserer en rummende og altomfavnende personlighed, mens det sværd, hun holder i hånden, er ”visdommens sværd”, som ødelægger al uvidenhed.

Ingredienser:

1 ½ dl kakaosmør – smeltet forsigtigt over svag varme
1 ½ dl lucumapulver
½ dl yaconsirup eller agavenektar
1 tsk vaniljepulver
1 dl cashewnødder – finthakkede

Sådan gør du:

Rør den smeltede kakao sammen med lucumapulver, vaniljepulver, yaconsirup eller agavenektar og cashewnødder og bland det hele rigtig godt. Hæld så blandingen i en form og sæt den i fryseren i ca. 30 min. Bræk chokoladen i store stykker og nyd den i fulde drag!

Søde Victoria på 13 år var den heldige, der blev udvalgt til opskrift-billedet med “Kali´s Karamel Chokolade”. Den var spist næsten inden, fotografen var færdig med at billedtagningen. :-)

Vibeke Amdisen
Vibeke Amdisen
Kvindevejleder, naturmediciner & forfatter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *