Raw Fast Food – med nærvær og hjerte

Sideantal: 128

Få inspiration til smuk, sund og højenergetisk mad samt til at lytte til dit hjerte, gå efter dine drømme og opleve livets magi.

Bogen henvender sig ikke kun til voksne, men i høj grad også til børn, der i afsnittet om Alfemad bliver inviteret på en sansevækkende opdagelsesrejse. En rejse ind i en farvestrålendeog magisk verden, hvor travlhed forenes med sund kost, nærvær og kærlighed på allersmukkeste vis.

”Raw fast Food – med kærlighed og nærvær” er en let overskuelig og nemt tilgængelig bog, som emmer af kærlighed, glæde, nærvær og magi. Den favner og rummer lidt fra alle verdenshjørner og udover en masse farvestrålende og hurtigt tilberedte raw food-opskrifter, indeholder den både affirmationer, anekdoter, engle, alfer, guder og gudinder og meget andet smukt.

”Raw fast Food – med nærvær og hjerte” er en anderledes raw food-bog. Jeg håber, den vil bringe dig masser af inspiration til et liv med smuk, sund og højenergetisk mad samt til at lytte til dit hjerte, gå efter dine drømme og opleve livets magi.”

                                             -Vibeke

Indholdsfortegnelse

rff_2up
rff_opslag

Klik på bogen og hent indholdsfortegnelsen til ‘Raw Fast Food – med nærvær og hjerte’.

 Læs mere og se billeder fra bogen og dens produktion på Facebook

Fotograf: Bjarke MacCarthy www.bjarkemaccarthy.dk

31a-BM0136_Raw_FastFood-9855-wide2

”Jeg åbnede kuverten med din nye bog sent på eftermiddagen, da vi var færdige med dagens ordrer. Jeg satte mig til rette i lænestolen og blev fuldstændig opslugt!! Det er en vidunderlig bog, du har skrevet – lille i format, men STOR på mange planer.

Denne bog udstråler kærlighedens universelle energi og rummer dybe healende frekvenser. Alle sanser vækkes! De smukke affirmationer går lige til hjertet, og de skønne retter går lige til maven. Spiritualiteten, kærligheden, energien, sproget, billederne, farverne – jeg er dybt berørt! Jeg er sikker på at rigtig mange, som jeg, vil elske din bog. Hjertelig tillykke!!”

I stor taknemmelighed, Marianne Brødsgaard – medejer af onlinebutik

www.rawandmore.dk

“Vibeke Amdisen har gjort det igen – skrevet en fantastisk god bog om raw food. Denne gang med lette og enkle retter. ”Raw fast Food” kalder hun bogen, og som det også fremgår af forsiden, så er den skrevet med nærvær og hjerte.

Bogen indeholder ikke alene en lang række indbydende opskrifter som ”Moder Jords Tangsalat”, ”Sanselige Salatbåde” og ”Skøn Skovsødrik”. Den indeholder også kloge ord om, hvordan vi nærer os selv bedst muligt på alle måder.

Alle opskrifter er lette at gå til og er prydet af smukke, livgivende og glade billeder. Mine allerbedste anbefalinger.”

Anette Harbech Olesen – forfatter og kostvejleder        

www.madforlivet.com

”Raw fast Food – med nærvær og hjerte” er spækket med personlig inspiration, brugbare fakta, lækre opskrifter og et flot billedmateriale. Vibekes passion og hjerte for et sundt og veltilberedt alternativ i hverdagen er opsigtsvækkende, for hun går til venstre, hvor de fleste andre går til højre. Med det mener jeg, at hun lader det kommercielle stå i baggrunden – til gengæld er hver side spækket med personlighed og hendes kærlighed til raw food, mindfulness og personlig velvære.

Selv er jeg ikke hverken særlig økologisk eller hensynsfuld overfor mig selv, når jeg handler ind eller tilbereder aftenens middag, men jo mere jeg har læst mig igennem Vibekes bog, desto mere rammer hun et ømt punkt: For at få mere overskud og energi i hverdagen behøver vi næsten ikke røre en finger for at se resultater – selv små justeringer i en ellers fortravlet hverdag kan gøre underværker.

Marie Kaalund – rejsebureau-indehaver

www.hideaways.dk

“A book that relates so closely to my heart and my ever increasing health!” 

Lou Pau – smykkedesigner

www.facebook.com/GlobalDreaming

”Tak for en fantastisk bog Vibeke, den er guds gave til os travle mennesker, der gerne vil lave sund mad med friske råvarer.”

Pia Brandtsbjerg – heilpraktiker og heartmath practitioner