Jordens Kvinder

Sideantal: 228

Min mission er at udbrede kendskabet til Den Feminine Visdom og hjælpe mine medsøstre med at forstå og integrere de glemte, men store, livgivende kræfter, som de besidder.

Læs bl.a. om den feminine cyklus og månens indflydelse på krop og sind, om søsterfællesskaber og fejring af den første menstruation, om den feminine seksualitet og det intuitive moderskab, om kvindens forskellige livsfaser og om de gudinder, der i tidens løb har symboliseret det kvindelige. Få inspiration og indsigt i hormonafbalancerende kost og naturlige helbredelsesmetoder.

Som kvinde danser du Universets rytmiske dans. Dine månedlige rytmer er dybt integrerede i alle naturens andre cyklusser. Fra dét øjeblik, du fødes ind i denne verden, er du en uadskillelig del af naturen, og du er en betydningsfuld tråd i et kosmisk væv, som forbinder alt levende.
                                                   – Vibeke

“Tiden er nu kommet til, at vi begynder at vende blikket, tankerne og følelserne indad mod os selv og mod den natur, vi er en del af. Det er nødvendigt, at vi på ny finder vores udgangspunkt og den oprindelige hensigt med vores eksistens, for uden den er vi både afsporede og afmægtige, og vi vil til stadighed ligge under for de mange ubalancer, der styrer vores liv.

Ved atter at leve i tæt samhørighed med naturens og vores egen cyklus vil vi genopdage vores guddommelige, kvindelige urkraft, og vi vil begynde at forstå, at vi kan ændre dét, der ofte opfattes som svaghed, til stor, indre styrke.”

Indholdsfortegnelse

jordenskvinder_stak_091115
jordenskvinder_opslag_091115

Klik på bogen og hent indholdsfortegnelsen til ‘Jordens Kvinder’.

Se, hvad andre læsere mener om bogen nederst på denne side.

 Læs mere og se billeder fra bogen og dens produktion på Facebook

Fotograf: Bjarke MacCarthy www.bjarkemaccarthy.dk

Kære kvinde, veninde og medsøster.

Jeg vil fra mit kvindehjerte til dit anbefale dig at læse Vibeke Amdisens bog, Jordens Kvinder. Jeg har nydt bogen som sommerferielæsning og er blevet blæst bag over af forundring over så meget viden og visdom, bogen indeholder. Bogen kan læses af kvinder i alle aldre og fungerer samtidig som en form for opslagsværk, som jeg er sikker på, at jeg vil vende tilbage til igen og igen.

Jeg glæder mig også til at dele dens budskaber med min datter og i det hele taget alle mine jordiske medsøstre. Jeg føler mig fantastisk inspireret og glæder mig til at gå i gang med masser af nydelse, projekter og feminine ritualer, som bogen så fint beskriver. Jeg nyder især den kærlige søsterlige tone, som den er skrevet i, og jeg føler mig endnu mere forbundet med den gudindelige naturkraft i mig efter at have læst den. 

Vibeke og jeg deler den samme passion for kvinder og det, som jeg kalder det nye feminine paradigme, og som Vibeke også beskriver som en ny tids kvindelig opvågnen. Vi kvinder bliver i denne tid kaldt hjem i os selv, og vores elskede moder jord har brug for, at vi vågner op, og at vi tør dele ud af alt det feminine, det bløde, det følsomme, det kraftfulde og det magiske…

Som jeg startede med at skrive, så vil jeg anbefale alle kvinder at læse den, og jeg overvejer helt seriøst, om den skal med som fast pensum til min Life Mastery uddannelse for kvinder, da den rummer en visdom, som alle kvinder bør tage til sig.

Den får masser af kærlige søsterstjerner fra mig. 

Kærligst & Namaste, Sussanne Wexø

www.sussannewexoe.dk

—————————————————————–

Vibeke Amdisen har skrevet en flot bog, Jordens Kvinder om den feminine kraft. Bogen vidner om grundig research i urgammel viden, der kan hjælpe nutidens kvinder gennem deres naturlige cyklus. Bogen er spækket med visdom, viden om den kvindelige natur, og Vibeke giver en masse gode råd til kvinder i alle aldre. Smukke fotos og den lækre indpakning løfter bogen med en energi, som jeg tror, vil tiltale kvinder, der er inspireret af Ayurveda, yoga, urter, meditation og sund kost.Vibeke er kendt for sine bøger om Raw food, men Jordens Kvinder må være hendes største bedrift i dette liv.

Susanne Løfgren

www.casu.dk

—————————————————————–

Kære Vibeke.
Jeg er lige blevet færdig med at læse din bog, og jeg elsker den! Fuldstændig fantastisk er den! Wauw… den har været på min ønskeliste længe, og så fødte du den. Jeg kan ikke få armene ned. Den gudindelige, feminine kraft har interesseret mig i flere år, og denne bog jo “de samlede værker” omkring det feminine – den har jo nærmest alt med!

Personligt elsker især dine fortællinger om årets hjul og festerne. Og alle dine links er fænomenale – hele vejen gennem bogen! De sidste dage har jeg brugt på at samle billeder på pinterest og lave mapper til alle festerne med inspiration fra din bog.

Sikken et arbejde du har udført her – og så til glæde for så mange. Dyb respekt for din indsats og masser af kærlighed din vej. Holder øje med dine nyhedsbreve og håber på et foredrag en dag, hvor vi kan mødes og sige rigtig hej til hinanden.

Masser af varme hjertelige tanker til dig fra mig!
Kærligst Grethe Lous

www.energimentor.dk

—————————————————————–

Jordens Kvinder går i dybden med temaer, der kalder på os alle, uanset alder, og som har kaldt på os længe, men hvor vi oplever lidt modstand mod at tage den insisterende kalden alvorlig.

Bogen handler om kvindens visdom og urkraft,og hvad der sker, når vi ikke tager vores kraft til os og lever i balance med os selv og naturen omkring os.

Jeg var især nysgerrig i forhold til kapitlet Det cykliske liv, fordi det er noget, jeg har selv har meget fokus på i mit arbejde -hvor vigtigt det er at forstå, at vores psyke og krop opererer i cykliske perioder og ikke lineært, som vi ofte tror.

Det betyder, at der er tider, hvor vi udretter meget i det ydre og tider, hvor vi trækker os ind i det indre, hvor det gamle skal dø, for at nyt kan få liv.

Vibeke beskriver det så fint i bogen:

…vi benægter og vender os bort fra både mørket, vores dualistiske natur, aldringen, døden og genfødslen. Vi synes at tro, at livet er lineært, og at vi kan leve i harmoni og balance ved konstant at køre i højeste gear og aldrig sænke farten.  At vores indestængte traumer og følelser holder op med at eksistere, hvis vi lægger låg på dem længe nok. At døden kun er noget, der sker for andre og ikke for os, så længe vi nægter at forholde os til den, og at det hele jo alligevel kan være lige meget, da vi kun har dette ene liv.

Når vi så gang på gang bliver overrumplet af det, vi bærer rundt på i rygsækken, mister fodfæste, går ned med depressioner og stress, ikke føler vi slår til og ikke kan forstå meningen med livet, kommer det helt bag på os. For vi er ikke vokset op med forståelsen og accepten af ”mørkets Gudinde”. Samfundet, vi lever i, billiger og anerkender ikke livets mørke aspekter, og vi har opfattelsen af, at mørket er noget vi har al mulig grund til at undvige. Noget, vi i hvert fald helst ikke bør lade blive en synlig del af vores liv. (Jordens Kvinder, side 139 – 140)

Vibeke deler generøst ud af sin store viden om kvindens dybe visdom, såvel som du får en masse lækre opskrifter med på nærende mad, snacks og nydelsesfulde drikkevarer.

Mette Carendi

www.harmoniskeunger.dk

—————————————————————–

Forestil dig, at du bliver inviteret indenfor hos en kærlig, vis og kyndig kvinde. Hun ved lige, hvordan du har det, og møder de spørgsmål og den undren du måske altid har båret usagt med dig. Om hvordan det er at være kvinde. Om kvindelivets faldgruber og uanede muligheder. Om dit hjertes visdom og din krops intelligens, din forbundethed med Moder Jord, månen over dig og alle kvinder, der er gået foran dig gennem tiderne.

Kærligt og klogt deler hun disse hemmeligheder med dig – på en måde der rører dig dybt i sjælen, minder dig om en indre viden du altid har haft, men måske har glemt i alle de krav du altid har stillet til dig selv. Dine indre sandheder rører på sig og føler sig genkendt.

Du mindes om dine evner til at skabe balance, lytte til dine rytmer, helbrede og styrke dig selv. Du lærer en ny og mere harmonisk måde at være kvinde i verden på. Du oplever også, at du ikke er alene. At du ikke behøver at være det – men at du er en af millioner af søstre. Og at I sammen kan vende hjem til jer selv, støtte og hjælpe hinanden undervejs.

Vibeke Amdisen er den kærlige, vise og kyndige kvinde, der deler alt dette med dig i sin nye bog: Jordens Kvinder. Jeg ville ønske, at alle kvinder i verden – og deres døtre ville unde sig selv at læse denne vigtige og livsforandrende bog. Den er nærende for sjælen, lægende for kroppen og bærer bud om en ny tid, hvor vi igen forstår vores kvindelige sjæls kraft og ærer vores krops rytmer og indbyggede visdom.

Jeg jublede, lo og græd mig gennem denne smukke, inspirerende og berigende bog, som altid vil have en æresplads mellem mine bøger – og som alle mine tre døtre skal få i gave, når tiden kommer. Af hjertet tak fordi, du er en af Jordens Kvinder, kære Vibeke.

Eva Andrea

www.evaandrea.dk

—————————————————————–

Jeg har med stor glæde, ro og hyggelige stunder læst og nydt Vibeke Amdisens nye bog Jordens kvinder.

Bogen er ren balsam for den kvindelige krop, man får visdom og indsigt i alle de skønne faser, som vi kvinder oplever gennem vores dejlige liv.

Vores relation til vores døtre er beskrevet meget smukt, vores tætte forbundenhed til dem, og hvordan vi lige så smukt får samme cyklus og nærhed med hinanden, er en gave.

Den kraft, vi kvinder besidder som mødre, vores fødsel af vores børn og den kærlighed vi nærer til dem, bliver man mindet om når man læser Vibekes smukke refleksioner og tanker om livet.

Beskrivelsen af menopausen bevæger mig også dybt, jeg er dybt taknemmelig over, hvad livet har givet mig. En dejlig familie, 3 børn, sundhed og et dagligt arbejde gennem 25 år med fantastiske kvinder i alle aldre 17 – 50 år. Hver dag minder de  mig om, hvor kloge, kærlige, intuitive og kraftfulde kvinder er. Der er så meget kærlighed som hele tiden ligger og venter på os, og når jeg læser Vibekes bog bærer jeg lige lidt mere kærlighed med mig på min vej.

Bogen er også fyldt med lækre sunde opskrifter, fint beskrevet og med meget smukke appetitlige billeder. Prøv Inannas Chokolade dessert – passer perfekt til en hyggelig stund sammen med en, du holder af.

Søde chokolade mandler vækker den feminine kraft med sødme og giver overskud til at favne livet.

Tak for berigende læsning om kvinder, jeg vil dele den med alle mine medsøstre. 

Birthe Gleerup

www.birthe-gleerup.dk

—————————————————————–

Kære Vibeke.

Jeg synes, du er modig. Og jeg synes, du har skrevet en meget smuk, inderlig og væsentlig bog. Og sikken research du har lavet. Forleden inde i min helsekost fortalte ekspedienten mig, at hun var i gang med at arrangere fest for sin unge datter efter din bog. Hendes øjne lyste af begejstring, og det var så herligt at møde.

Hatten af, kære Vibeke – virkelig en bog, der er dig værdig – som altid når du laver noget. Delikat, kærligt, grundigt, ærligt, sanseligt og begavet.

Anne Poulsen

www.soetoftekur.dk 

—————————————————————–

Jeg har været så velsignet, at Jordens Kvinder kom mig forbi… den var en åbenbaring og ledte mig ganske hurtigt på vej til endnu mere oplysning og åbenhjertighed… Tak for dine formuleringer og for at vække mit sovende kvindesind. ❤

Med kærlighed fra Gitte Gry