Glød og Glæde med Raw Food

Sideantal: 288

Det handler om mad, der giver glød, glæde og mere energi, end du nogensinde havde drømt om …

Bogen indeholder en grundig introduktion til Raw Food-livsstilen med personlige historier, masser af tips og teknikker samt en kostplan med tilhørende basis-ingrediensliste. Du finder desuden et hav af sansevækkende og nemme opskrifter, som hverken kræver ukendte, eksotiske ingredienser eller investering i en masse nye køkkenmaskiner.

Bogen henvender sig også til børnefamilier med forslag til sunde madpakker, idéer til kreative lege og sjove og børnevenlige retter, man kan lave sammen med sine børn. En inspirationsbog for dig, der gerne vil leve sundere og mere bæredygtigt og som samtidig ønsker at have det sjovt og nyde livet. Det handler om mad, der giver glød, glæde og mere energi, end du nogensinde havde drømt om …

Indholdsfortegnelse

gg_2up
gg_opslag

Klik på bogen og hent indholdsfortegnelsen til ‘Raw Fast Food – med nærvær og hjerte’.

 Læs mere og se billeder fra bogen og dens produktion på Facebook

Fotograf: Bjarke MacCarthy www.bjarkemaccarthy.dk

”Jeg har netop skimmet og nogen steder nærlæst din raw food-bog. Sikken et pragt-eksemplar af en raw food-guide! Af hjertet tak for dit omhyggelige arbejde i denne bog, den vil være min ”bibel” og hjælpe mig videre med at raw food-eksperimentere. Jeg læste takken til Gaia til sidst og blev helt rørt, for ja, jeg er virkelig også taknemmelig for alt, hvad livet byder mig her på Moder Jord. Forhåbentlig kommer jeg til at opleve meget mere af dine kundskaber.”

Kærlig hilsen, Birgitte Weisbjerg

“Det er en fantastisk bog, du har skrevet! Jeg bruger den rigtig meget, og det er min absolut favorit af alle de raw food-bøger, jeg har. Smukke retter (og billeder), let at gå til, smager fantastisk og dejligt med al den viden og erfaring, du deler. Tak for dig.”

Mette Otto Werner

www.uniquelifeenergy.dk
www.lifeacademy.dk

”Jeg har forsøgt mange gange med raw food. Jeg tror såmænd, at jeg har alle de kogebøger, der er skrevet om emnet, men jeg må også være ærlig at sige, at jeg ikke har været imponeret; det smagte ikke, og det tog for lang tid at lave. Lige indtil jeg fik ”Glød og Glæde med Raw Food” af Vibeke Amdisen i hænderne. Den absolut bedste raw food bog på markedet, og tilmed én af det bedste kogebøger jeg er stødt på længe.

Bogen indeholder i starten lidt let teori om vores madvarer, om det at tilberede raw food, om køkkenredskaber etc. Bogen udmærker sig også ved at tilbyde en 14-dages kostplan, der kan anbefales at prøve af, hvis du virkelig ønsker at få en fornemmelse af, hvad denne levevis gør ved dig. MEN… bogens virkelige styrke er opskrifterne. De er ganske enkelt suveræne. De smager forrygende, de er ikke svære at lave, og de ser så indbydende ud, at det er en ren fornøjelse. Vi har her i familien været igennem de fleste, og vi har allerede vores favoritter. Yummi yoghurt med avocado, banan og hindbær til morgenmad, rødbedesalat med sød myntedressing eller levende lasagne til aften og skønne rester til frokost. Når der har været gæstebud, så har nogle af retterne indgået som supplement til fisk eller kød, men til daglig har vi det fint med de rent vegetariske retter.

For… jeg må sige det, som det er; jeg bliver nok aldrig helt 100 procent ”raw food´er”. Jeg er nemlig af den faste overbevisning, at mine broccoli skal dampes for at frigive det sunde sulphoraphan, at mine tomater skal varmes, for at jeg får gavn af det livgivende lycopen, og jeg vil nødigt undvære min økologiske laks… og jeg tror også på, at et varmt måltid mad engang imellem er godt for vi nordboere. Men se, det er det, der er den store styrke ved denne bog. Du behøver ikke at spise eller være 100 procent ”raw food’er” for at få glæde af den, hvilket forfatteren også selv gør opmærksom på i bogen.

“Glød og Glæde med Raw Food” er en fantastisk god inspirationskilde til skønne og nytænkte grøntsagsretter i alle danske hjem. Den er et absolut must for alle dedikerede ”raw food´ere”, men altså også for alle vi andre, der bare gerne vil inspireres til lækre grøntsagsrige opskrifter. Mine allervarmeste anbefalinger.”

Anette Harbech Olesen – forfatter og kostvejleder

www.madforlivet.com

”Er i fuld gang med opskrifter fra bogen og er kun stødt på mad, hvor armene er højt hævet over hovedet efter prøvesmagning – lige nu venter jeg på bounty-barerne i fryseren og ser frem til at dele dem med børnene til dessert. Det er altså en fantastisk bog!”

Mette Bau – journalist og forfatter

www.taltilmignu.dk

Jag har nu köpt din bok, den kom för några dagar sen, och jag är helt såld på den. Så otroligt fin, givande och lättläst. Jättefina bilder och bra och intressant fakta. Jag känner mig oerhört inspirerad att göra olika raw-food-rätter nu, så tack Vibeke för, att du skrivit denna bok.”

Varm hälsning Sofia Michalski

”Selvom vi ikke kender hinanden, vil jeg trods det gerne ønske dig tillykke med den flotte og konstruktive bog, du har skrevet. Jeg er selv heilpraktikerin og personlighedskonsulent med 22 års erfaring. Da jeg selv har beskæftiget mig med ernæring i over 25 år, er det med stor glæde at læse din bog, som blev købt til at få mere inspiration til vores rå diæt. Din bog viser din stærke  integritet og tro på dit område. Jeg ønsker dig held og lykke nu og i din fremtid.”

Mange smukke tanker, May-Britt Searty – naturopat, coach og yogalærer

www.mbslifechoice.org

”Jag vill bara säga tack för, att du har skrivit en sån fantatisk bok!  Den gör mig glad, och mitt nya liv har börjat!”

Vänliga hälsningar från Christine R. Persson

”Jeg har fulgt din blog et godt stykke tid nu og har gået og glædet mig længe til, at din bog ville udkomme. Jeg var så heldig at få bogen i julegave af min familie og har været helt opslugt af den lige siden. Det er helt klart den bedste raw food-bog, der er på det danske marked. Fantastiske billeder og lækre opskrifter! Og så virker du simpelthen bare som det rareste menneske, som jeg håber, at jeg får mulighed for at møde på et tidspunkt.”

Mvh. Charlotte 

”This book is filled with excellent information as well as being a great source of inspiration.”

Kelly Selboskar – graphic coordinator

”Det er virkelig en sand fornøjelse at spise mig igennem din bog!”

Jeanette Uhrenholt – butiksindehaver

www.enzoshop.dk

”Raw food er simpelthen mad, der gør dig glad! Som behandler, yogalærer og mor til tre ved jeg, hvor stor betydning kost har for ens velbefindende. Vibeke har tilføjet en helt ny dimension til det at spise. Raw food er levende mad, der, udover at se indbydende ud, også er sundt – og noget selv mine børn og min gamle bedstefar spiser med velbehag! Vibeke deler med entusiasme og glæde sin passion og viden om raw food, og hun har inspireret og hjulpet os med opskrifter, der med snilde kan indgå i en travl hverdag. Tak Vibeke – mine børn sprudler af sundhed, og jeg har mere energi, end jeg har haft længe!”

Emmamaria Vincentz – børne-yogalærer

www.lilleyogahus.dk

Raw food er for mig et godt supplement til en sund og alsidig kost uden e-numre. I mit Bed & Breakfast kan gæsterne bestille både traditionel, vegansk, laktose- og glutenfri morgenmad. I bogen “Glød & Glæde med Raw Food” har jeg fundet lækre opskrifter at supplere med, som har fornøjet mine gæster samt god og motiverende baggrundsviden om, hvordan kroppen reagerer på den mad, vi spiser. En bog med spændende opskrifter til enhver lejlighed.”

Pia Hede

www.casa-mundo-bb.com
www.pia-hede.dk